Máte-li na zahradě oválný bazén o rozměrech 4 x 3 metry, máte k dispozici tolik možností jeho využití, že bychom tu nebyli schopni je zdaleka všechny vyjmenovat. Tak alespoň některé z nich, dle našeho názoru, nejvíce atraktivní:

děti v bazénu

Snídaně do bazénu – říká se, že „láska prochází žaludkem“, a toto rčení platí zejména v letním období, kdy se blíží čas snídaně. Možná si neuvědomujete, že mezi sedmou a devátou hodinou (dopoledne) je v lidském organismu nejvyšší hladina hormonů, které s láskou úzce souvisí. Muži mají v tu chvíli nejvíce testosteronu a toho lze také využít pro erotiku a sex. Můžete si ji dopřát právě v oválném bazénu BE-4x3x1,5 Bazény Gluc a spojit sex s vydatnou snídaní. Pod vodou vám určitě zachutná obojí.

Bazén pro děti – bazén patří k nejkrásnějším dárkům, které dětem můžete dopřát. A můžete to pojmout třeba tak, že darujete celé vaší rodině bazén při příležitosti školního vysvědčení (za dobré známky) a zároveň tím oslavíte příchod letních prázdnin. Potřebujete pak už jen jediné – příznivé, pokud možno slunečné a velmi teplé počasí.

voda v bazénu

Bazén pro oslavy s přáteli – lidé, kteří se přátelí např. v rámci rodin nebo kamarádů, kteří spolu vyráží na dovolenou, také mnohdy rádi slaví různá významná http://kalendar.beda.cz/kalendare-a-vyznamna-vyroci-let-1945-1960 životní jubilea. Proč ovšem neoslavit třeba vaše narozeniny na zahradě přímo u bazénu? Oslava tím získá spád, zábava se rychleji rozjede do patřičných obrátek, a možná, že to vaše kamarády naladí už jen tím, kdy jim předložíte pozvánku se stručným dodatkem: „plavky s sebou“.

Masáže pod vodou – možná jste již zaslechli termín „Aquahealing“. Je to nesmírně účinná, mnohdy až mystická masáž prováděná v bazénu, která může mít ještě větší pozitivní efekt na tělo i duši, než masáže klasické. Výhoda spočívá v tom, že jsme v prostředí nadnášeni vodou, a že zároveň přijímáme energie z dlaní maséra, nejlépe vlastního partnera. Velmi působivé jsou zejména jemné masáže zátylku a chodidel.

Mohlo by se vám také líbit: