Pamatujete se ještě na „největší akci v dějinách stěhování“, kde exceloval Rudolf Hrušínský, jakožto Dr. Radosta? K vlastnostem této filmové postavy se nechvalně vyjadřoval Josef Abrhám, coby psycholog Knotek, a promítlo se to i do svatební oslavy, zakončené alkoholem a neslavným „nočním stěhovacím cvičením“.

město Nymburk

Nemáme v úmyslu vás směrovat k něčemu podobnému, abyste v půlnoci balili cvičně lůžkoviny a přespávali někde u Půlpánů nebo u Kadleců, chceme vám pouze naznačit, že pozdní večer nebo brzké ranní hodiny jsou vhodný čas, kdy lze stěhování uskutečnit bez stresu. Stres totiž bývá největším nepřítelem těchto akcí a stěhovací firmy to dobře ví. Pokud bude firma vám ochotna vyjít vstříc i mimo běžnou pracovní dobu, bude to výhodné i pro ni. A proč?

stěhování s profesionály

Minimální provoz – pozdě večer a velmi brzy ráno, mezi čtvrtou a šestou hodinou, je provoz na silnicích minimální, což stěhování v Nymburce významně urychlí. http://oenergetice.cz/prenos-elektriny/evropska-unie-urychli-projekt-propojeni-prenosovych-soustav-francie-irska/ Nestojíte v kolonách, provoz je rychlý a plynulý a je také nižší pravděpodobnost dopravních nehod.

Je příjemná teplota – pokud se plánujete stěhovat v létě, v této době již není žádné horko, je naopak chladněji, což je příjemné pro přenášení věcí. Tělesný pohyb organismus zahřívá a v chladnějších teplotách nemá tělo tolik požadavků na ochlazování tekutinami nebo svlékáním. Nejvíce to oceníte v letních tropických vedrech, tehdy je stěhování kolem poledne dokonce riskantní ze zdravotních důvodů.

Nepotkáte se se sousedy – pokud hůře vycházíte se svými sousedy, nemusíte se pozdě v noci nebo brzy ráno s nimi vůbec potkat, a o vašem stěhování se dozví, až budete pryč. To samé se týká i kohokoli jiného, kdo by vás v průběhu dne spíše zdržoval na ulici, případně měl nějaké nevhodné, nemístné poznámky. Čím méně zvědavců vás při stěhování zastihne, tím lépe pro vás, a stěhování pak proběhne rychleji a ve větší pohodě.

Mohlo by se vám také líbit: