Když se rekonstruuje byt, co byl v původním stavu, obnáší to celou řadu pracovních činností, které mimo jiné vyžadují prázdné prostory. Kupříkladu, pokud chcete rozvést nové elektrické kabely v mědi a nahradit jimi stávající hliníkové, bude to rozdělávka na několik dnů až týdnů a s tím, že bude nutné vyfrézovat ve zdi drážky a otvory pro koncové prvky (zásuvky, rozvodné krabice a vypínače). Součástí rekonstrukce může být i vodovodní a odpadové potrubí, bourání nebo výstavba příček, výměna oken a dveřních zárubní, nová podlahová krytina a nová malba.

skladové kontejnery

Je vám asi jasné, že v takovýchto podmínkách ponechat váš nábytek, koberce a další bytové zařízení, by bylo velmi pošetilé, a je záhodno vše někam dočasně přemístit. A v tuto chvíli nastává problematická situace, pokud nemáte prostory, kam by bylo možné toto vše ukládat. Máte-li k dispozici oplocený zahradní pozemek, např. chatu nebo pozemek v zahrádkářské kolonii, anebo mají-li podobné volné prostory vaši příbuzní či dobří známí, můžete si zajistit pronájem skladového kontejneru.

kabely ve zdi

Skladových kontejnerů jste si možná někdy povšimli při jízdě vlakem, pokud byly naložené na nákladních vagónech, anebo vyskládané v nádražních prostorách, přepravuje se v nich zboží na velmi dlouhé vzdálenosti a výhodou je zejména jejich kovová konstrukce, která je pevná a robustní, takže při přepravě obsah chrání velice spolehlivě. Takovýto kontejner vám může firma, která je pronajímá, postavit, kam budete požadovat, a díky uzamykatelnému vchodu si do něj můžete ukládat veškeré vybavení bytu počínaje nábytkem a koberci a konče osobními věcmi, jako je obuv či oděvy.

Uvnitř skladového kontejneru budou všechny předměty v průběhu stavebních prací ve vašem bytě chráněné před prachem a před poškozením a budete tak mít jistotu, že se ničemu nic zlého nepřihodí.

Mohlo by se vám také líbit: